Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ordonanţă de Urgenţă pentru anularea protocoalelor cu SRI şi a efectelor acestora

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.09.2018 - 21:06

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat că în şedinţa conducerii partidului i s-a trasat sarcină premierului Dăncilă să adopte o ordonanţă de urgenţă prin care să se anuleze protocoalele cu SRI din Justiţie şi efectele acestora.

"I s-a cerut doamnei Dăncilă ca guvernul să adopte rapid o OUG prin care să anuleze protocoalele şi efectele acestor protocoale. Noi avem deja un proiect de lege depus în Parlament, se pot inspira de acolo. Este în continuare foarte multă nemulţumire generată de aceste protocoale", a declarat Dragnea.

Liderul PSD s-a referit şi la informaţia că există mii de magistraţi care au sau au avut dosar la DNA. "Faptul că două treimi dintre magistraţi au dosare ridică foarte multe semne de întrebare referitor la libertatea lor de a lua decizii", a mai declarat Dragnea.

Comentarii

loading...