Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Oprişan, despre susţinerea lui Mugur Isărescu: Încă nu s-a luat decizia finală

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprşan a declarat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că nu s-a luat decizia finală în privinţa susţinerii lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR.

Share

Rl online 0 comentarii

28.06.2019 - 16:16

”Domnul Mugur Isărescu ar trebui să explice mai detaliat şi mai categoric ce ştie să facă ca şi guvernator al BNR”, a spus Oprişan, precizând că nu contestă competenţele profesionale ale celui care conduce BNR de 30 de ani.

”Încă nu s-a luat decizia finală” a spus, vineri, Marian Oprişan, întrebat despre susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR.
 
Oprişan a adăugat apoi: ”Eu cred că domnul guvernator Mugur Isărescu ar trebui, într-o dezbatere publică, spună poate mai detaiat şi mai catgoric ce ştie să facă ca şi guvernator al BNR pentru România, pentru sistemul bancar românesc şi pentru ceea ce înseamnă politicile Băncii Naţionale. Eu nu discut competenţa domnului Isărescu. Eu cred că domnia sa, care este un profesionist, ar trebui să explice mai detaliat ce va face sau ce vrea să facă în continuare în fruntea BNR pentru România. Cred că toată lumea înţelege ce vreau eu să spun în acest moment”.
 
Anterior, ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, a anunţat că în şedinţa Comitetului Executiv al PSD s-a decis susţinerea lui Mugur Isărescu.
 
Conducerea BNR va fi votată în 3 iulie.

Comentarii