Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ONG-ul lui Soros în descrierea Ambasadei SUA din București

Judicial Watch, un ONG care și-a propus să expună public influența pe care Soros o exercită asupra Departamentului de Stat și Ambasadelor SUA, a obținut o serie de documente de la Administrația SUA.

Share

Anghel Buturugă 0 comentarii

02.11.2018 - 13:14

Printre ele, unul care vizează și România. În captura atașată, e un comentariu al celor de la Ambasada SUA din București în care arată că Fundația lui Soros, practic, e mama și tatăl democrației postcomuniste, iar limitarea influenței acestuia ar fi echivalentă cu revenirea comunismului.

ONG-urile susţinute tradiţional de fundaţia Soros suntAPADOR CH, Active Watch, Militia Spirituals şi Societatea Academică din România.

 

Comentarii

loading...