Olt: Secretara comunei Perieţi, reţinută după percheziţiile la contrabandişti cu ţigări

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost reţinute joi, în urma percheziţiilor desfăşurate în cursul dimineţii la persoane şi firme bănuite de contrabandă cu ţigări, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Share

Rl online 0 comentarii

17.10.2019 - 18:27

Surse apropiate anchetei au declarat AGERPRES că femeia reţinută ar fi secretarul comunei Perieţi.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au efectuat, joi, în comuna Perieţi, 11 percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile sau punctele de lucru ale unor firme bănuite contrabandă cu ţigări şi de constituirea unui infracţional organizat.

"În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi administrării probatoriului în cauză, un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia urmează a fi prezentaţi Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă", au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 28.000 de ţigări netimbrate şi suma de 2.500 lei, iar alte trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. 

Comentarii