13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiO persoană a murit, iar alta a fost rănită în urma unui...

O persoană a murit, iar alta a fost rănită în urma unui accident rutier pe E58

Un tânăr de 21 de ani aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Botoşani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, fiind lovit puternic de o autoutilitară înmatriculată în judeţul Suceava.

În urma impactului, tânărul care a produs accidentul şi-a pierdut viaţa, el neputând fi salvat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD deplasate la faţa locului de la Botoşani şi de la Suceava.

“Evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare a unui autovehicul care a pătruns pe sens opus şi care a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula dinspre Botoşani către Suceava”, a afirmat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Botoşani, Teodor Orhei.

Femeia aflată la volanul autoutilitarei are 39 de ani şi este din Suceava. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani.

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă