21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiO macara a căzut peste o mașină, în centrul Capitalei. Șoferul este...

O macara a căzut peste o mașină, în centrul Capitalei. Șoferul este grav rănit

UPDATE 13,45: Șoferul mașinii peste care a căzut macaraua a fost transportat la Spitalul Universitar din București și este în comă. Celelalte trei persoane care se aflau în mașină au primit îngrijiri medicale dar n-a fost nevoie să fie duse la spital.

———————————————-

UPDATE 11,55: Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, aflat la locul accidentului, a precizat că autorizația de demolare fusese emisă de Primăria Capitalei, care ar urma să prezinte această autorizație și Primăriei Sectorului 1. Există ipoteza ca macaraua să se fi prăbușit în urma unei surpări a terenului pe care era amplasată.

———————————————–

UPDATE 11,45: Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, a precizat că lac locul accidentului au fost trimise trei echipaje SMURD, care au reușit să taie plafonul mașinii peste care căzuse macaraua, pentru a scoate persoana care rămăsese blocată în mașină.

“Este o misiune cu risc”, a precizat Raed Arafat, întrucât elemente ale macaralei puteau să cadă și peste membrii echipajului de intervenție.

Potrivit primelor informații, brațul macaralei este cel care s-a prăbușit peste automobil. Din fericire, o parte a brațului macaralei a căzut peste un utilaj parcat în zonă, astfel încât impactul asupra autoturismului a fost parțial atenuat.

————————————————————–

Macaraua participa la o lucrare de demolare pe un teren privat de pe raza Sectorului 1, în zona străzii Matei Millo, a anunțat, sâmbătă, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache.

Potrivit acestuia, lucrarea de demolare era realizată de firma Apolodor.

Macaraua a căzut peste un automobil în care se aflau trei persoane. Una dintre acestea a rămas inițial încarcerată pe locul din dreapta șoferului. Echipajele de intervenție au reușit s-o scoată din mașină iar apoi i-au acordat primul-ajutor medical.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă