O locomotivă a luat foc, astăzi în gara din Sinaia.

O locomotivă care transporta motorină a luat foc

Incidentul s-a petrecul în jurul orei 9.02, unde o locomotivă care transporta motorină a luat foc în gara Sinaia. Pompierii au ajuns la fața locului și au stins focul.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

Actualizat: 03.10.2020 - 19:26

 O locomotivă a luat foc, astăzi în gara din Sinaia. La fața locului a ajuns un utilaj care a intervenit pentru scoaterea de sub tensiune a firului de circulaţie şi izolare a locomotivei, a informat ISU Prahova. De asemenea, se aşteaptă să sosească o altă locomotiva de la Câmpina pentru a tracta vagoanele cu motorină de pe linia 1 pe linia 3.

"Pompierii prahoveni au reuşit să localizeze incendiul după o intervenţie de aproximativ 15 minute. Nimeni nu a fost rănit. Incendiul se manifesta fără flacără și a apărut la locomotiva trenului GFR cu 24 vagoane în componenţă", arată un mesaj al ISU, publicat pe Facebook.
Incendiul nu a afectat traficul trenurilor de călători, informează CFR SA.

"În jurul orei 9:02, la ieşire din Sinaia spre Buşteni pe fir I, la locomotiva împingătoare EA 593 a trenului de marfă 80311 (GFR) s-a produs un început de incendiu. A fost solicitată scoaterea de sub tensiune a LC şi avizat ISU. Traficul trenurilor de călători nu este afectat", a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.


Pompierii au intervenit  pentru stingerea incendiului izbucnit la o locomotivă în gara Sinaia, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, locomotiva a fost decuplată de restul garniturii, care transporta motorină.

"La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de stingere şi unul de prim-ajutor. Garnitura are în componenţă 2 locomotive şi 24 de vagoane cu motorină şi circula pe ruta Brazi - Şimleu Silvaniei. Arde la instalaţia electrică de forţă, incendiul este localizat", au mai transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Comentarii