20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiO locomotivă care transporta motorină a luat foc

O locomotivă care transporta motorină a luat foc

 O locomotivă a luat foc, astăzi în gara din Sinaia. La fața locului a ajuns un utilaj care a intervenit pentru scoaterea de sub tensiune a firului de circulaţie şi izolare a locomotivei, a informat ISU Prahova. De asemenea, se aşteaptă să sosească o altă locomotiva de la Câmpina pentru a tracta vagoanele cu motorină de pe linia 1 pe linia 3.

“Pompierii prahoveni au reuşit să localizeze incendiul după o intervenţie de aproximativ 15 minute. Nimeni nu a fost rănit. Incendiul se manifesta fără flacără și a apărut la locomotiva trenului GFR cu 24 vagoane în componenţă”, arată un mesaj al ISU, publicat pe Facebook.
Incendiul nu a afectat traficul trenurilor de călători, informează CFR SA.

“În jurul orei 9:02, la ieşire din Sinaia spre Buşteni pe fir I, la locomotiva împingătoare EA 593 a trenului de marfă 80311 (GFR) s-a produs un început de incendiu. A fost solicitată scoaterea de sub tensiune a LC şi avizat ISU. Traficul trenurilor de călători nu este afectat”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Pompierii au intervenit  pentru stingerea incendiului izbucnit la o locomotivă în gara Sinaia, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, locomotiva a fost decuplată de restul garniturii, care transporta motorină.

“La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de stingere şi unul de prim-ajutor. Garnitura are în componenţă 2 locomotive şi 24 de vagoane cu motorină şi circula pe ruta Brazi – Şimleu Silvaniei. Arde la instalaţia electrică de forţă, incendiul este localizat”, au mai transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă