Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O lege care permite decontarea tratamentului victimelor de la Colectiv

Camera Deputaţilor a votat un proiect de lege care prevede ca plata pentru tratamentul persoanelor implicate în tragedia de la clubul Colectiv, să fie suportată din bugetul Ministerului Sănătăţii.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

28.10.2020 - 19:44

Preşedintele Klaus Iohannis va promulga legea care permite decontarea tratamentului pe toată durata vieţii victimelor de la Colectiv. Şeful statului a precizat că vrea să facă acest lucru exact în ziua în care se împlinesc 5 ani de la tragedie.

 ,,Pot să vă spun în premieră că vineri, exact când se împlinesc 5 ani, voi promulga legea despre care aţi vorbit, legea care permite extinderea perioadei pentru cei care au avut de suferit”.

 Întrebat dacă consideră că s-a schimbat ceva în cei cinci ani de la tragedie, acesta a precizat: ,,Cu siguranţă că lucrurile s-au schimbat şi am învăţat ceva, cel puţin politicienii mai responsabili au învăţat ceva de aici”.

Camera Deputaţilor a votat, în 14 octombrie, decizional un proiect de lege care prevede ca plata pentru tratamentul în ţară şi în străinătate a persoanelor implicate în tragedia de la clubul Colectiv, pe 30 octombrie 2015, să fie suportată din bugetul Ministerului Sănătăţii.

Comentarii