19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiO grefieră din Iaşi s-a aruncat de la etajul al doilea al...

O grefieră din Iaşi s-a aruncat de la etajul al doilea al Parchetului

Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani,s-ar fi aruncat pe fereastră în jurul orei 7.30, anchetatorii luând în calcul varianta unor neînţelegeri la locul de muncă.

Incidentul s-a petrecut la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, clădirea fiind situată în centrul municipiului.

Grefiera a fost resuscitată timp de câteva zeci de minute, fiind transportată în stare de inconştienţă la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, însă medicii au declarat decesul.

Cadrele medicale susţin că femeia suferise multiple traumatisme.

Anchetatorii ar fi găsit în buzunarul grefierei un bilet prin care aceasta îşi explică gestul, conţinutul fiind analizat la această oră de anchetatori.

În 26 aprilie, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care lucra.

În 15 martie, fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck s-a sinucis aruncându-se de la etajul clădirii în care lucra ca procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă