Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O fostă educatoare, de 101 ani, va primi titlul de Cetăţean al Centenarului

Singurul sucevean care are vârsta de peste 100 de ani, Lucia Bohatereţ, va primi titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului şi Cetăţean al Centenarului, cu ocazia sărbătoririi Marii Uniri, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Sucevei, Ion Lungu.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.11.2018 - 14:21

Lucia Bohatereţ are 101 ani şi este fostă educatoare.

Potrivit lui Lungu, în şedinţa Consiliului Local din această lună urmează să fie aprobată o hotărâre privind acordarea titlului de Cetăţean de onoare al municipiului Suceava.

"Este singurul cetăţean din municipiul Suceava care are peste 100 de ani, mai exact 101 ani. E născută pe 5 mai 1917 şi a fost educatoare. Este o doamnă lucidă, cu o memorie bună la vârsta ei, chiar plăcută la vorbă. A vrut să stau cât mai mult cu ea de vorbă şi am avut o întâlnire foarte plăcută cu dumneaei", a spus primarul.

Totodată, Lungu a precizat că Lucia Bohatereţ va primi şi titlul de "Cetăţean al Centenarului", distincţie care va fi acordată pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei.

"Sigur, ne-ar fi plăcut să o aducem la statuia lui Ştefan cel Mare, pe 28 noiembrie, să-i oferim placheta, dar totuşi are o vârstă, iar vremea este cum este. Probabil că o să-i dăm acest premiu acasă", a arătat Lungu.

Comentarii