Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O fetiţă de 3 ani internată la Marie Curie va fi operată în Marea Britanie

O fetiţă în vârstă de 3 ani internată în Spitalul Marie Curie din Capitală care suferă de sindromul Berdon, având nevoie de transplant de intestin, va fi operată în Birmingham, Marea Britanie, actele pentru asigurarea costurilor de către Ministerul Sănătăţii fiind semnate azi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2018 - 16:06

Fetiţa este internată la Spitalul Marie Curie din Bucureşti şi are nevoie urgentă de un transplant de intestin, în prezentă fiind hrănită prin perfuzii sau printr-un tub amplasat direct în stomac. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat miercuri că dosarul fetiţei pentru transplantul de intestin în SUA a fost aprobat, iar actele vor fi semnate miercuri. Operaţia costă 415.000 de lire.

Potrivit TVR, fetiţa, Elena, este internată în spital de când s-a născut. Ea are o  malformaţie la vezica urinară şi suferă de sindromul Berdon, intesinul ei nefiind funcţional. Astfel, este hrănită prin perfuzii şi uneori printr-un tub amplasat direct în stomac.

Comentarii