O fetiţă de 2 ani este căutată în Satu Mare după ce a dispărut de lângă părinţi

O fetiţă de 2 ani din localitatea Giurtelecul Hododului, judeţul Satu Mare, este căutată, sâmbătă, de peste 30 de poliţişti, jandarmi şi pompieri după ce părinţii au reclamat dispariţia acesteia din căruţa aflată pe un câmp.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 21.07.2018 - 18:57

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax că la acţiunea de căutare participă poliţişti, jandarmi, pompieri, dar şi săteni din localitate.

„O fetiţă în vârstă de 2 ani din localitatea Giurtelecul Hododului a fost dată dispărută, sâmbătă, în jurul amiezii, de părinţii care au observat că aceasta nu se află în căruţa aflată pe un câmp. Părinţii se aflau la câmp, aveau treabă, şi au lăsat-o pe fetiţă alături de alţi doi fraţi, iar când s-au întors au observat că micuţa dispăruse. Pentru căutarea fetiţei au fost constituite echipe mixte formate, în total, din peste 30 de poliţişti, jardarmi şi pompieri. De asemenea, la căutări participă şi săteni”, a spus Cochera.

Iniţial, părinţii au încercat să o caute singuri, însă când au văzut că nu reuşesc, au solicitat ajutorul autorităţilor.

Comentarii