15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiNoutățile Renault la Salonul Auto de la Paris

Noutățile Renault la Salonul Auto de la Paris

Aceste concepte deschid calea pentru o nouă eră a experiențelor încorporate care oferă o altă perspectivă asupra timpului petrecut în călătorie. AEX sau Augmented Editorial Experience,prezentată la standul Groupe Renault, oferă o experiență realistă imersivă care combină conținutul editorial, interfața multimedia și mobilitatea.
 
Descoperă Noul Kadjar

Noul Renault Kadjar este prezentat în exclusivitate la standul Renault. Design-ul exterior este regândit, accentuând liniile fluide şi moderne ale modelului. Noul Kadjar face progrese sub toate aspectele, folosind un stil mai dinamic şi rafinat, însă păstrând liniile de SUV. O atenție specială a fost acordată confortului, calității și ergonomiei.
Noul model este echipat cu motoare noi pe benzină și diesel, care sunt mai eficiente şi mai performante. Versiunea benzină 1.3 TCe FAP este disponibilă cu două niveluri de putere (140 și 160 CP). Acest motor de nouă generație, dezvoltat în comun de către Alianță și partenerul său Daimler, îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate ale ambilor parteneri și oferă o gamă de putere mai mare decât motorul anterior TCe, un cuplu mai mare (mai ales la viteze mici), reducând emisiile de CO2 și consumul.
În ceea ce privește versiunile Diesel, o nouă generație de motoare “Blue dCi” este prezentată, înglobând cele mai recente sisteme de reducere a emisiilor. Noul Kadjar va fi disponibil cu 1.5 Blue dCi 115 CP și 1.7 Blue dCi 150 CP.
Pentru mai multe informații despre noul Kadjar accesați următorul link.
 
ZOE Iconic, noua serie limitată
 
Cu mai mult de 110.000 de unități livrate clienților, ZOE a devenit emblematic pentru piața vehiculelor electrice. Prin urmare, este natural ca această nouă ediție limitată, prezentată la Salonul de la Paris, să se numească Iconic. Această versiune dispune de o tapițare exclusivă în tonuri gri, potrivită cu noul exterior Gris Highlandși asociată cu roți din aluminiu de 17inch. Ca accesoriu, ZOE oferă acum o planșă inteligentă pentru podeaua portbagajului, poziționată în prelungirea pragului. Aceasta permite stocarea și ascunderea cablurilor, eliminând astfel spațiul de încărcare. În cele din urmă, ZOE Iconic, cu autonomie reală de 300km, este echipat cu motoarele R110 și Q90.

Pentru a ușura viața șoferilor de vehicule electrice, un serviciu inovator ajută planificarea călătoriilor lungi, prin calcularea duratei totale a traseului (călătoria + încărcarea bateriei) și ghidarea la cea mai potrivită stație de încărcare. Fiind o premieră în piață, această aplicație este accesibilă prin smartphone. Toate serviciile conectate şi dedicate șoferilor de vehicule electrice sunt acum combinate într-o singură aplicație, MY Renault.
 
Moov’In Paris şi noile servicii de mobilitate
 
Având în vedere schimbările rapide în comportamentul clienților, Grupul Renault oferă noi servicii de mobilitate prin soluții de car-shaing, transport la cerere, închirieri pe termen scurt și până în anul 2022 servicii de mobilitate cu vehicule-robot autonome.
Lider în domeniul car-sharingce implica mașini electrice în Europa, cu 5.000 de ZOE în 8 orașe mari și multiple parteneriate puternice, Grupul a decis să introducă în mod progresiv în Franța o ofertă comercială de mobilitate electrică pentru locuitorii și vizitatorii parizieni, rezidenții si vizitatorii din Ile-de-France prin intermediul serviciului Marcel (serviciu auto cu șoferi particulari VTC),  Moov’In Paris by Renault (free-floating) şi Renault Mobility (închiriere pe termen scurt). La sfârșitul anului 2019, o flota de 2.000 de vehicule electrice va fi pusă la dispoziție prin intermediul acestor oferte în Franța.

EZ-ULTIMO

Disponibil la cerere, pentru o zi sau doar pentru o oră, EZ-ULTIMO se adresează oamenilor care își doresc un moment privilegiat pentru o călătorie prin oraș sau pentru o experiență turistică exclusivă. Se adresează, de asemenea, companiilor care doresc să le propună clienților lor o extensie premium a experienței de drum.
 
“Pe măsură ce trendurile de consum se schimbă şi oamenii apreciază din ce in ce mai mult serviciile de transport la cerere, apare o nouă paradigmă a mobilității. EZ-ULTIMO înglobează această revoluție, oferind o experiență unică, premium, la bordul acestui vehicul-robot care poate fi adaptat în funcție de furnizorul de servicii” a declarat Laurens van den Acker, SVP Corporate Design.“Inspirat de arhitectura contemporană şi complet integrat în viitoarele smart cities, EZ-ULTIMO  va oferi o experiență exclusivă tuturor. Prin mașinile autonome, electrice şi conectate, intram într-o noua eră interesantă a design-ului auto”.
 
 
Un vehicul-robot cu design atractiv si rafinat, inspirat de stilul elegant francez
 
EZ-ULTIMO deschide noi perspective pentru design-ul Renault. La bordul unui vehicul-robot, călătorul poate cu adevărat să profite de spațiul conceput ca un salon individual, echipat cu tot confortul şi serviciile necesare pentru a se relaxa sau concentra. 
 
Cu ajutorul design-ului, EZ-ULTIMO confirmă promisiunea mărcii – EASY LIFE a marcii Renault. Primitor și confortabil, propune un acces facil printr-o ușă automată, cu deschidere amplă şi un scaun rotativ, pivotant care întâmpină pasagerul. Pentru o şi mai mare intimitate, pasagerii sunt feriți de privirile din exterior datorită suprafețelor vitrate, poziționate în partea de sus a mașinii. Interiorul rafinat al lui EZ-ULTIMO reflectă eleganța franțuzească şi se inspiră direct din arhitectura de interior. Acesta este personalizat cu materiale nobile, precum lemnul, marmura şi pielea, permițând pasagerilor să se bucure de un spațiu confortabil şi plăcut.
 
Echipat cu tehnologie autonomă de nivelul 4, EZ-ULTIMO poate fi utilizat în multiple situații. Acest vehicul-robot este conectat cu infrastructurile, se poate adapta mediului urban, autostrăzii sau serviciului de navetă pe drumuri dedicate.
 
Reinventarea vieții la bord

Pe măsură ce mobilitatea continuă să evolueze cu mașini autonome, Renault crede că este important să reinventeze timpul petrecut la bord, dezvoltând experiențe noi deosebite, la nivel personal şi profesional. Din aceasta perspectivă, Groupe Renault  a inițiat o apropiere de industria media şi a semnat o primă colaborare cu Groupe Challenges pentru dezvoltarea unui concept : Augmented Editorial Experience. AEX este o experiență imersivă şi realistă care combină conținutul premium personalizat, interfața multi-media şi mobilitatea, pentru a face din fiecare călătorie o experiență unica de învățare.
 
Viziunea Grupului: o trilogie pentru viitorul mobilității de tip car-sharing
                                         
După EZ-GO cu viziunea sa de mobilitate de tip car-sharingşi EZ-PRO cu soluția autonomă de livrare urbană, EZ-ULTIMO este al treilea concept al familiei Renault dezvoltat pe aceeași platformă modulară explorând viitorul serviciilor de mobilitate. Inspirat de ambiția de a oferi mobilitate sustenabilă pentru toți, această trilogie de concepte electrice, autonome şi conectate prezintă o viziune extinsă a mărcii Renault asupra viitorului mobilității urbane de tip car-sharing.

Noutățile Renault la Salonul Auto de la Paris

·       Renault prezintă în premieră mondială conceptul EZ-ULTIMO, un vehicul-robot premium, precum și viziunea sa asupra conținutului editorial încorporat, cu Augmented Editorial Experience(AEX)
·       Noul Kadjar, prezentat în exclusivitate, este mai atractiv si mai confortabil
·       ZOE Iconic este noua serie limitată a modelului 100% electric
·       Moov’in Paris şi noile servicii de mobilitate

Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Aproape 80 de percheziții, în 4 județe și în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciu de aproape 13 mil. euro

Aproape 80 de percheziţii au loc în această dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale...
Ultima oră
Pe aceeași temă