15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiNoi detalii în cazul tinerei lovită cu sălbăticie în scara unui bloc

Noi detalii în cazul tinerei lovită cu sălbăticie în scara unui bloc

Tânără de 20 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, de un bărbat care i-a furat telefonul şi portofelul. Iniţial, fata le-a spus medicilor că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat, iar aceştia au anunţat Poliţia.

”Pacienta este stabilă, iar evoluţia este favorabilă. Rămâne internată în secţia de neurologie. S-a prezentat în 17 noiembrie la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia cu amnezie retrogradă, adică pierderi de memorie, fără să acuze traumatismul suferit, de care nu îşi amintea. În Unitatea de Primiri Urgenţe i s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni post-traumatice cerebrale, fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată pentru supraveghere şi conduită terapeutică în secţia de neurologie. În momentul de faţă pacienta este stabilă, începe să-şi amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză dureri de cap. Va fi ţinută sub observaţie, pe secţia de neurologie, până când va dispărea simptomatologia, urmând să fie externată când medicii neurologi consideră că starea de sănătate nu îi va fi pusă în pericol. În prezent, evoluţia este favorabilă”, informează un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, remis, marţi, de Mediafax.

Agresiunea tinerei de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din blocul unde a fost tâlhărită. Agresorul a fost prins şi reţinut, luni seara, de poliţişti. Ancheta este coordonată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au declarat, pentru Mediafax, că bărbatul de 33 de ani din Alba Iulia a fost eliberat în septembrie din penitenciar, la termen.

”Nu a fost eliberat condiţionat, a fost eliberat la termen şi a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie şi tentativă de viol. Este reţinut, facem cercetări pentru tâlhărie calificată. Sesizarea există, aşteptăm ca victima să îşi revină să vedem dacă ne poate oferi mai multe informaţii”, a declarat Adrian Căbulea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Surse judiciare declarau că sâmbătă seara, tânăra a vrut să ajungă la o prietenă, când a fost atacată. După ce agresorul i-a dat cu pumnul în faţă şi s-a lovit cu capul de ciment, ea şi-a pierdut cunoştinţa, iar când şi-a revenit a plecat singură, acasă, cu maşina şi nu s-a mai dus în vizită la prietena ei. în vizită. Aceleaşi surse spuneau că fata a luat legătura cu mama ei, scriindu-i că a avut o problemă, că nu-şi mai aminteşte nimic şi că nu mai are telefonul şi portofelul. Mama a îndemnat-o să meargă la spital, iar medicii au anunţat Poliţia că tânăra este o posibilă victimă a unei agresiuni.

Presupusul agresot a fost reţinut luni seara.

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă