Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi detalii în cazul morţii lui Tudor Simionov

Presa britanică a publicat un nou video în cazul morţii românului Tudor Simionov (33 de ani), care a decedat în noaptea de revelion la Londra, dezvăluind că acesta era bodyguard la un club în care se desfăşura o petrecere sexuală, relatează Daily Mail.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.01.2019 - 14:18

În video, care este făcut cu doar câteva momente înainte ca Tudor Simionov să fie înjunghiat mortal, este înregistrată o altercaţie între mai mulţi bărbaţi pe o stradă din Londra.

În una dintre scene un bărbat este observat cu un cuţit asupra lui. IMAGINI VIDEO pot fi urmărite în publicaţia Daily Mail. 

Unul dintre şefii securităţii a afirmat că l-a avertizat pe Tudor Simionov să nu lucreze în faţa clubului Eddie Davenport, în timpul unui astfel de eveniment, din cauza "publicului pe care îl atrage".

Tudor Simionov era canotor şi plecase în Anglia pentru o viaţă mai bună. În jurul orei locale 5:30 (7:30 în România), un grup de indivizi au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere privată. Tudor, paznic, a făcut tot ce a depins de el pentru a-i opri pe indivizii respectivi. Totul s-a terminat tragic, după ce Tudor a fost înjunghiat.

Comentarii