Foto: INQUAM PHOTOS

Nicușor Dan: Curtea de Conturi a constatat trei deficiențe

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că în urma controlului făcut de Curtea de Conturi s-au descoperit deficiențe legate de achiziția troleibuzelor, încasări mici la parcări și plăți nejustificate la două școli.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2020 - 14:58

„Curtea de Conturi şi-a încheiat raportul pe care l-a făcut în Primăria Capitalei în acest an. Principalele trei deficienţe pe care le-au constatat au fost: achiziţia celor 100 de troleibuze, licitaţie care a fost în cele din urmă anulată de către municipalitate. S-a avansat în cursul licitaţiei pe o documentaţie neconformă şi aici am început investigaţia internă, de ce s-a încălcat legea şi de ce s-a avansat pe o licitaţie pe oferte care nu erau conforme.

Curtea de Conturi a mai constatat, ceea ce am spus de-a lungul timpului, pe veniturile la municipalitate din compania de parcări, prin această invenţie a companiei de parcări, noi încasăm mult mai puţin decât încasam când funcţionam cu Administraţia Străzilor. De asemenea, sumele sunt relativ mici, 200.000 de euro, au constat plăţi pentru lucrări nejustificate la două şcoli pe care primăria le-a executat.”, a precizat miercuri Nicușor Dan într-o conferință de presă, citat de News.ro.

Comentarii