George Cristian Maior, audiat la DNA în legătură cu vizita în SUA a lui Dragnea și Grindeanu

Fostul director al SRI, George Maior, a fost audiat marți la DNA în calitate de martor în dosarul controversatului lobbyst american Elliott Broidy, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2019 - 19:09

UPDATE 19,00: Dosarul în care a fost audiat George Cristian Maior se referă la vizita în SUA, la începutul anului 2017, a lui Liviu Dragnea și a lui Sorin Grindeanu, a precizat ambasadorul Maior.

La momentul acelei vizite, Dragnea era președinte al PSD și al Camerei Deputaților, iar Sorin Grindeanu era prim-ministru.

Ambasadorul George Cristian Maior a declarat, marți, la ieșirea din sediul DNA, că Ambasada României în SUA n-a avut nicio implicare în organizarea acelei vizite.

-------------------------------------------

Elliott Broidy este fostul vicepreşedinte al Comitetului de strângere de fonduri pentru candidatura lui Donald Trump la Președinția Statelor Unite, din anul 2016, în urma căreia a fost ales președinte al SUA.

Totodată, Elliott Broidy este cel care l-a invitat pe Liviu Dragnea - fostul ider al PSD - la petrecerea de învestire a actualului preşedinte american, informează jurnaliștii de la "România Curată".

George Cristian Maior, actualul ambasador al României în SUA, este diplomat de carieră, dar a deținut anterior funcția de director al SRI.

Comentarii