NEWS ALERT. Jaf eșuat la o casă de amanet din Capitală. Atacatorul a fost reținut

Un bărbat care a atacat o casieră a unei case de amanet din zona Piaţa Iancului, ameninţând-o cu o arma, a fost imobilizat de câteva persoane şi predat poliţiştilor, care l-au dus la Secţia 8, unde este audiat, informează Poliţia Capitalei.

Share

Rl online 0 comentarii

14.02.2020 - 21:39

"În această seară, 14.02.2020, în jurul orei 20,00, prin apel 112 a fost anunţat un incident în zona Piaţa Iancului, în faţa unei case de amanet. Câteva persoane aflate în zonă au imobilizat un bărbat, care, conform declaraţiilor acestora, a atacat casiera unei case de amanet. Un echipaj de poliţie aflat în zonă a intervenit de urgenţă şi l-a condus la sediul Secţiei 8 pe bărbat. Din primele date a rezultat că la momentul închiderii casei de amanet, operatoarea a fost atacată cu o armă", precizează sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft.

Femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportată la spital.

"La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, bărbatul, de 45 de ani, fiind audiat la sediul secţiei de poliţie. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată", a mai menţionat Poliţia Capitalei.

Comentarii