Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nelu Tătaru: Mâine începe testarea pentru tot personalul medical din Spitalul Suceava

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat că sâmbătă va începe testarea pentru tot personalul medical de Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava urmând ca cei apţi de muncă să înceapă să lucreze.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2020 - 14:11

"La Suceava lucrurile încep să intre pe făgaşul normal. Am cerut noului secretar de stat Paul Oprea să rămână în localitate şi să coordoneze echipele.

Deja în această dimineaţă am anunţat că au fost refăcute circuitele în tot spitalul. Mâine va începe testarea pentru tot personalul medical.

Cine va fi apt de muncă va începe să lucreze. Va fi pus în funcţiune şi un al treilea aparat de diagnostic Real Time PCR, astfel încât să ajungă la realizarea unui număr de 120 de teste pe zi. Vrem să eliminăm astfel lista de teste aflate în aşteptare nelucrate.

În acest moment sunt 150 de teste", a declarat Nelu Tătaru, conform Agerpres.

Comentarii