Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nela Secară, victimă a procurorilor de la Oradea

Victime ale procurorilor DNA nu au fost doar magistrații, ci și oameni obișnuiți.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2019 - 10:29

Antena 3 a prezentat, luni, la "Sinteza zilei", un interviu sfâșietor cu Nela Secară, o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai că a pierdut toată agoniseala de o viață, dar și-a pierdut și sănătatea în lupta cu sistemul.

De altfel, Nela Secară apare și în înregistrarea cu procurorii de la DNA Oradea.

"Pe aceeași faptă cu nulitate absolută m-au rearestat. Mi-au mai făcut un dosar de evaziune. Ne-am judecat - între timp eu m-am îmbolnăvit, am făcut cancer. Am fost diagnosticată în decembrie 2013 cu cancer de col uterin. Am cerut voie sa fiu lăsată să mă tratez afară. Nu au vrut să mă lase. Și am fost achitați.

După șase ani de calvar, de arestări, de rearestări, de controale judiciare, în cătușe, împinsă, obligată să scriu denunțuri, să vină să-ți spună că ești nevinovat, că ai fost bătaie de joc șase ani. Vă dați seama că în clipa aia, în ziua aia nu am putut să bag nici măcar o bucată de pâine în gură", a mărturisit Nela Secară.

Interviul integral cu Nela Secară

Comentarii