Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Negoiţă: Poliţia Locală a aplicat luna trecută amenzi de peste 1,8 milioane de lei

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, anunţă că Poliţia Locală a aplicat, doar luna trecută, amenzi de peste 1,8 milioane de lei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2018 - 12:02

"Cine este prins că nu respectă legea pe raza sectorului 3 este sancţionat. Doar luna trecută, echipajele Poliţiei Locale Sector 3 au aplicat aproape 2.600 de sancţiuni, în valoare de 1.833.385 de lei. Într-un 'clasament al ruşinii' primele poziţii sunt ocupate de cei care nu au respectat ordinea şi liniştea publică, apoi de cei care nu au respectat regimul privind circulaţia pe drumurile publice, iar pe a treia poziţie se situează cei care au încălcat normele de salubritate", a scris Negoiţă, joi, pe Facebook.

El îi îndeamnă pe cetăţeni să nu ezite să sesizeze la 021/9543 toate problemele a căror rezolvare ţin de Poliţia Locală Sector 3. "Şi, nu uitaţi: pentru a ne păstra sectorul curat şi civilizat este nevoie de implicarea noastră, a tuturor!", a adăugat Negoiţă.

Potrivit Primăriei sectorului 3, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice au fost aplicate 918 amenzi, în valoare de 174.300 de lei; pentru nerespectarea regimului privind circulaţia pe drumurile publice s-au dat 729 de amenzi, în valoare de 256.650 de lei; pentru încălcarea normelor de salubritate - 474 de amenzi, în valoare de 505.700 de lei. Numai pentru depozitarea pe domeniul public a deşeurilor rezultate din construcţii au fost aplicate amenzi în valoare de 2.200 de lei, de exemplu, în seara zilei de 26 iunie, pe strada Lugojana, precizează sursa citată.

De asemenea, poliţiştii locali au organizat acţiuni de depistare/ sancţionare pentru combaterea comerţului stradal ilicit, în baza Legii nr. 12/1990, fiind aplicate amenzi contravenţionale în valoare de 230.000 de lei. Au fost confiscate mărfuri, produse perisabile, respectiv legume (30 de kg), fructe de sezon (210 kg) şi 90 de fire de flori. Totodată, au fost întocmite procese verbale de confiscare pentru alte bunuri comercializate de către persoane neautorizate (textile, produse de menaj, articole de îmbrăcăminte).

Comentarii

loading...