Negoiță datorează 200 de milioane de euro la stat, dar se plânge că s-au cheltuit 40 de milioane

Primarul sectorului 3 s-a întrebat pe Facebook, după ce referendumul pentru familie nu a întrunit pragul minim pentru validare, câte lucruri „necesare şi utile pentru cetăţeni” s-ar fi putut face cu banii alocaţi pentru organizarea scrutinului popular,

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2018 - 14:49

„Nu pot să nu mă gândesc şi să nu mă întreb: câte, dar câte lucruri necesare şi utile pentru cetăţeni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de Euro? Bani cheltuiţi în această activitate de weekend pe care o numim referendum...”, a scris, pe Facebook, Robert Negoiţă, primar al Sectorului 3 şi vicepreşedinte PSD.

El a adăugat că nicio persoană nu poate fi un lider dacă este „ruptă de realitatea comunităţii”.

„Un lider este acela care reuşeşte să convingă oamenii să îl urmeze în proiecte, în activităţi şi idei. Dar asta presupune că liderul le reprezintă interesele, adică el cunoaşte, înţelege şi îşi asumă nevoile comunităţii în vârful căreia se poziţionează. Nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, în funcţie de ce este necesar şi imediat, nu va putea fi cu adevărat un lider”, a punctat Negoiţă.

Radu Buzoianu, realizator B1TV, a comentat declarația lui Negoiță, amintind că edilul are datorii la ANAF de 200 de milioane de euro.

Comentarii