15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE Neamţ: Accidentul din Roman s-a soldat cu doi răniți

UPDATE Neamţ: Accidentul din Roman s-a soldat cu doi răniți

UPDATE 13.30

Accidentul rutier care a avut loc joi în municipiul Roman şi în care au fost implicate două autoturisme şi un autocar s-a soldat cu două persoane rănite ce au fost transportate la spital, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DJ 201 C, din direcţia Tămăşeni – DN 2, la intersecţia cu DN 2 nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, care se deplasa din direcţia Roman – Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

Ulterior, autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani a ricoşat într-un autocar condus de un bărbat de 42 de ani, din Botoşani, care se deplasa din direcţia Suceava – Roman.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 43 de ani, din Bacău şi a conducătorului auto de 25 de ani, din Roman. Ambii au fost preluaţi şi transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute în zona în care s-a produs accidentul.

ORA 11.27 Neamţ: Trafic blocat pe E85, în Roman, după un accident cu două autoturisme şi un autocar; o persoană, rănită

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, în accident au fost implicate două autoturisme şi un autocar. Pe fondul neacordării de prioritate, una dintre maşini a ricoşat într-un autocar.

“În urma accidentului a rezultat o victimă rănită, despre care s-a crezut iniţial că este încarcerată şi care a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spitalul din Roman”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu, conform Agerpres.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului, pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă