Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Filarmonica de Stat Arad

Muzicieni din Cluj și Arad, izolați la domiciliu după un turneu de 50 de zile în China

Mai mulţi muzicieni din Cluj şi Arad, care s-au întors după un turneu în Republica Populară Chineză sunt izolaţi la domiciliu pentru 14 zile.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

Actualizat: 24.01.2020 - 16:04

Iasmina Breşneni, instrumentist, a declarat, pentru Mediafax, că după turneul din Wuhan nimic nu le-a atras atenţia artiştilor şi au aflat de coronavirus doar când au ajuns acasă. În turneu au fost 50 de muzicieni din șapte orașe - Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, București și Constanța.

Potrivit artiste, în niciun aeroport grupul artiştilor români aceștia nu au fost anunţați despre pericolul cronavirusului din China, iar acum, odată ajunşi acasă, artiştii spun că nu înţeleg panica.

Comentarii