6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMureş: Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DE E60

Mureş: Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DE E60

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate trei autovehicule.

“Conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Buzău ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, moment în care a acroşat partea laterală stângă a unui autocamion înmatriculat în judeţul Mureş, care se deplasa în aceeaşi direcţie, fiind ulterior proiectat într-un alt autoturism care se deplasa din sensul opus, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismul înmatriculat în judeţul Buzău, precum şi vătămarea corporală a altor două persoane de sex feminin, pasagere în autoturismul condus de acesta, care au fost transportate la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, precizează IPJ Mureş, notează Agerpres.

Potrivit ISU Mureş, o victimă în cod roşu a fost transportată cu elicopterul la Târgu Mureş, iar cealaltă persoană rănit a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Sighişoara.

Din primele cercetări efectuate, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul depăşirii neregulamentare.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului. Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă