Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mureş: Intervenţie de peste două ore pentru înlăturarea ţurţurilor

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a intervenit, luni, timp de aproximativ două ore, în centrul municipiului reşedinţă pentru înlăturarea ţurţurilor de gheaţă şi a zăpezii care riscau să se prăbuşească de pe trei blocuri.

Share

Rl online 0 comentarii

14.01.2019 - 13:32

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru înlăturarea ţurţurilor de gheaţă şi a zăpezii de pe clădirile din zona centrală, la solicitarea unei patrule a Poliţiei Locale din Târgu Mureş, care a constat că de pe o serie de acoperişuri din zona pietonală, acolo unde există şi o staţie de autobuz foarte aglomerată, cad pe trotuar bucăţi mari de gheaţă.

"Am intervenit cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime de 42 metri, intrată în anul 2017 în dotarea ISU Mureş. Autospeciala pentru lucru la înălţime este dotată cu o nacelă, are un lift pentru persoane sau material, suportă o greutate de 300 de kilograme, poate interveni la o înălţime de 42 de metri, iar în caz de necesitate deţine un suport de tragă şi are un tun de apă pentru stingerea incendiilor. Tehnologia utilizată la autoscară permite folosirea acesteia în spaţii înguste, întrucât scara poate fi extinsă în siguranţă, având accesibile mai multe unghiuri. Intervenţia din zona centrală a municipiului Târgu Mureş a fost îngreunată de cablurile din zonă, care au îngreunat calarea. În cele din urmă, zăpada de pe clădiri a fost îndepărtată", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, Cristian Virag.

Comentarii

loading...