Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Modificările la Legea funcționarului public, promulgate

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, informează Administraţia Prezidenţială.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.06.2018 - 14:33

Pe 23 aprilie, Senatul a adoptat proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, propunere legislativă trimisă la reexaminare ca urmare a Deciziei CCR din 23 ianuarie 2018.

"Am avut o obiecţie de neconstituţionalitate a Legii 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, obiecţie ridicată de preşedinte, pe care am admis-o şi am stabilit că abrogarea textelor care vizau posibilitatea suspendării de drept a contractelor de muncă ale funcţionarilor publici care au fost trimiţi în judecată a fost ilegală", spunea, la acea dată, preşedintele CCR, Valer Dorneanu. 

Comentarii

loading...