14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE. Fiul judecătorilor din Craiova care a provocat un accident mortal, reţinut...

UPDATE. Fiul judecătorilor din Craiova care a provocat un accident mortal, reţinut 24 de ore

UPDATE 22,00:  Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că tânărul va fi prezentat, miercuri, unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile, potrivit Mediafax.

„Tânărul de 16 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj. Urmează ca în cursul zilei de mâine (miercuri – n.r.) să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

 

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, că mama băiatului este judecător la Tribunalul Dolj, în timp ce tatăl său este la Judecătoria Craiova, chiar la Secţia pentru minori şi tineri.

O tânără în vârstă de 18 ani, din Craiova, a murit, în noaptea de luni spre marţi, într-un accident provocat de un tânăr în vârstă de 16 ani, care conducea maşina deşi era băut şi nu avea permis. Fata era în maşină, împreună cu şoferul şi alte două persoane, toţi fiind răniţi.

„În jurul orei 3.00, un tânăr în vârstă de 16 ani a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat decesul unei fete în vârstă de 18 ani, rănirea uşoară a şoferului şi a celorlalţi doi pasageri. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/l. Autoturismul era condus pe strada Viitorului, din direcţia Centurii de Nord către Hanul Doctorului”, a explicat Mihaela Gîrd, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj.

Poliţiştii doljeni a deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă