Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Minorii care s-au intoxicat cu monoxid de carbon, preluaţi într-un centru de plasament

Cei şapte minori care s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-o locuinţă improvizată din municipiul Sibiu au fost preluaţi în regim de urgenţă într-un centru de plasament al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu.

Share

Rl online 0 comentarii

10.12.2018 - 14:56

Potrivit evaluării de la faţa locului, copiii erau „într-o situaţie de risc şi neglijare”.

"În cursul zilei de astăzi, 10.12.2018, o echipă din cadrul DGASPC Sibiu, împreună cu reprezentanţii SPAS Sibiu, s-au deplasat la adresa unde a avut loc evenimentul. În urma evaluării iniţiale, s-a constat că minorii erau într-o situaţie de risc şi neglijare”, au transmis, luni, reprezentanţii DGASPC Sibiu.

Potrivit cestora, toţi cei şapte copii au fost preluaţi înplasament în regim de urgenţă, în cadrul unui centru de plasament din subordinea DGASPC Sibiu.

Şapte copii şi un adult din Sibiu au ajuns la spital, sâmbătă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la un generator pe benzină.

Conform ISU Sibiu, generatorul era folosit pentru a încălzi o locuinţă improvizată.

Comentarii