13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMinor cu vârsta de 15 ani din Prahova, fugit de acasă după...

Minor cu vârsta de 15 ani din Prahova, fugit de acasă după ce și-ar fi violat fratele

Potrivit Agerpres, poliţiştii au fost sesizaţi, sămbătă dimineaţă, în jurul orei 4:00, de o femeie din localitatea Balta Doamnei. Aceasta și-a acuzat fiul de 15 ani de faptul că l-ar fi violat pe fratele lui de 4 ani, după care ar fi dispărut de la domiciliu.

Minorul dispărut are următoarele semnalmente: înălţime 1,70, constituţie astenică, păr drept şaten, ochi căprui. “La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră cu model de culorile alb-gri, tricou de culoare albastră cu model de culoare albă şi papuci de culoare neagră”, precizează IPJ Prahova.

Persoanele care pot da informatii despre minor sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, arată sursa citată.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă