22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMinivacanţa de 1 Decembrie: Staţiunile de la munte, pline

Minivacanţa de 1 Decembrie: Staţiunile de la munte, pline

Hotelierii din Poiana Braşov mai au foarte puţine locuri pentru perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, deşi au avut ofertele standard pentru această perioadă şi nu au mizat pe oferte speciale.

Astfel, la un hotel de trei stele, gradul de ocupare pentru minivacanţa de Ziua Naţională este de 100%. Aici camera single costă 230 de lei pe noapte, camera dublă 260 de lei, tariful incluzând mic dejun, acces gratuit la spa şi parcare gratuită. Tarifele pot fi negociate, astfel încât toată lumea să fie mulţumită.

La un hotel de 4 stele, un pachet de 3 nopţi s-a vândut cu 880 de lei, în cameră dublă, cu mic dejun inclus.

„De aproximativ o lună nu mai avem niciun loc liber pentru perioada aceasta. Pachetul include şi o cină festivă, dar şi un program cu muzică românească”, a explicat reprezentantul hotelului.

La un alt hotel de 4 stele din Poiana Braşov, pentru perioada 30 noiembrie – 2 decembrie mai este doar o cameră single disponibilă.

„Pentru această perioadă nu am avut oferte speciale, au fost cele standard. Tariful pentru o cameră standard este de 139 de euro pe noapte. Pentru cameră single este 129 euro pe noapte. Cu mic dejun inclus. Clienţii vor beneficia de acces gratuit la spa, iar parcarea este gratuită”, a explicat reprezentantul unui alt hotel.

Preţurile cresc în cazul unui hotel de 5 stele, unde camera single porneşte de la 100 de euro, iar cea dublă, de la 150 de euro. Un apartament se închiriază cu preţuri pornind de la 240 de euro.

„Gradul de ocupare pentru perioada aceasta este de aproximativ 90%”, a explicat reprezentanţii hotelului de cinci stele.

La fel se întâmplă şi în alte staţiuni, de pe Valea Prahovei. În Predeal, de exemplu, la un hotel de patru stele, tariful pentru pachetul de 1 Decembrie, care include 3 nopţi de cazare este de 499 de lei de persoană. În pachet este inclusă şi o cină festivă de 1 Decembrie. Şi aici, camerele au fost rezervate cu mai multe luni în urmă, iar în prezent nu mai este nicio cameră disponibilă.

Un alt hotel din Predeal a vândut sejururi pentru 1 Decembrie începând de la 530 de lei de persoană pe noapte, iar un sejur în apartament standard costă 630 de lei de persoană pe noapte. Clienţii se bucură de mic dejun, acces la spa, cină festivă de 1 Decembrie cu un program special de muzică tradiţională. Gradul de ocupare este de 100%.

Cei care doresc să-şi petreaca zilele libere la pensiuni în zona Bran-Moieciu trebuie să ştie că preţurile pornesc de la 80 de lei pe noapte, fără mici dejun. Cu mic dejun, ofertele pornesc de la 250 de lei pe noapte.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Rapid București s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape...

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...
Ultima oră
Pe aceeași temă