Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudorel Toader (Foto: Arhivă)

Ministrul Toader vizitează penitenciarele din estul țării. Se caută amplasament pentru noua arhivă a Justiției

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că vizitează, luni, Penitenciarul Bacău şi că va căuta posibilevamplasamente pentru arhiva aferentă Curţii de Apel Bacău.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.07.2018 - 09:09

Tudorel Toader a precizat că, în prezent, sunt aproximativ 473 de kilometri de documente care trebuie arhivate în condiţii corespunzătoare.

"Astăzi voi vizita penitenciarul Bacău şi posibilele amplasamente pentru arhiva aferentă Curţii de Apel Bacău. În egală măsură, după ce am vizitat secţiile exterioare de la Tuchilesti, aparţînând de penitenciarul Brăila, respectiv Sendreni, aparţinând de penitenciarul Galaţi, tot astăzi voi vizita penitenciarul Focşani, pentru a vedea posibilele amplasamente pentru arhivă aferentă Curţii de Apel Galaţi !", a anunțat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Comentarii

loading...