Foto: INQUAM/Virgil Simionescu

Ministrul Sănătății, inspecție la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru se va afla vineri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în condiţiile în care în judeţul Neamţ se află pe poziţia a cincea la nivel naţional ca nunmăr de îmbolnăviri cu coronavirus.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2020 - 10:49

”Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii se va afla astăzi în judeţul Neamţ, acolo unde va verifica situaţia din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Ministrul Sănătăţii va discuta cu autorităţile administrative şi medicale locale, dar şi cu personalul medical din unitatea sanitară”, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Nelu Tătaru va fi însoţit de coordonatorul regional desemnat pentru gestionarea crizei de COVID 19 în Regiunea NE, Lucian Indrei.
Conform celor mai recente date, judeţul Neamţ înregistrează 202 cazuri de COVID-19, situându-se pe poziţia a cincea la nivel naţional.

Ministrul Sănătăţii a făcut vizite la Suceava, Arad, Constanţa, Braşov, Deva şi Sibiu. La Suceava şi la Deva au fost instalaţi la conducere medici militari.

Tătaru a afirmat joi că nu sunt secţii închise la spitalul din Piatra Neamţ, dar acestea funcţionează cu un personal la limită, după ce mai multe cadre medicale sunt infectate cu coronavirus sau în autoizolare. El a precizat că ministerul urmăreşte ca acest focar să nu se extindă.

Comentarii