Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Muncii Violeta Alexandru, ținută la ușa unei instituții de către paznic

Promovarea pe care și-o face zi de zi pe Facebook pare să nu îi fi sporit notorietate. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a fost împiedicată de un paznic să intre în sediul Direcției de Protecție a Copilului Cluj.

Share

Rl online 0 comentarii

25.02.2020 - 15:36

Șeful Direcției, aflat în concediu, l-a felicitat pe paznic: „Je suis paznic", a scris Mediafax. Violeta Andrei nu a fost lăsat să intre marți, de către paznic, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Cluj, decât după ce s-a legitimat.

Directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaș, a declarat, marți, că accesul în curtea instituției este reglementat de proceduri, pe care paznicul le-a respectat.

„Eu sunt în concediu medical dar, din câte am fost informat, ministrul Muncii s-a prezentat, marți, la sediul DGASPC Cluj, cu o mașină a Prefecturii și a vrut să intre. La noi este o procedură serioasă de acces, iar paznicul nu a permis accesul mașinii în curte, el are o procedură clară pe care a respectat-o. Nu intră oricine, oricând, pentru că avem centrul de primiri în regim de urgență a copiilor, care este cu regim special, centrul pentru mamele abuzate. După câteva minute de parlamentări, după ce șoferul i-a spus că e vorba de ministrul Muncii, paznicul a cerut ca toată lumea să se legitimeze, ocupanții au coborât din mașină, astfel că le-a permis accesul", a spus Tămaș.

Acesta a subliniat că Violeta Alexandru a stat de vorbă 10 minute cu un șef de serviciu și cu unul dintre directori.

„D-na ministru nu a spus care a fost scopul vizitei", a subliniat Daniel Tămaș.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...