Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Mediului, Costel Alexe

Ministrul Mediului vizitează insula Belina, fostul refugiu al lui Liviu Dragnea

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, efectuează, luni, o vizită de lucru în județul Teleorman, însoțit de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Ervin Molnar.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2020 - 11:29

Potrivit unui comunicat de presă difuzat de ANAR, principalul obiectiv pe care-l vor vizita ministrul Costel Alexe și directorul general Ervin Molnar va fi insula Belina de pe Dunăre.

"Directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Ervin Molnar, îl va însoți pe ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), Costel Alexe, într-o vizită de lucru în județul Teleorman. Cu această ocazie, vor vizita Insula Belina, suprafață care a reintrat, recent, în domeniul public al statului și în administrarea ANAR", menționează comunicatul transmis de ANAR.

Duminică, ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat că insula Belina ar putea fi transformată în obiectiv turistic la care să aibă acces orice vizitator.

Trecerea insulei Belina în domeniul public al statului fusese anunțată, joi, de premierul Ludovic Orban.

"După o lungă perioadă în care insula Belina şi braţul Pavel au rătăcit prin mâinile prietenilor din Teleorman ai PSD-ului şi ai lui Dragnea, astăzi Insula Belina va reveni în administrarea statului. Astăzi se semnează procesul-verbal de preluare de către Apele Române a Insulei Belina şi a Braţului Pavel, iar preluarea - de asta a şi apărut o întârziere faţă de planul pe care l-am avut - se va face fără contractele pe care le încheiase Consiliul judeţean, adică beneficiarul îl ştiţi foarte bine: Tel Drum. Practic, preluarea va fi curată", a declarat premierul Orban la începutul ședinței de Guvern de joi.

Comentarii