Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Ministrul Apărării i-a felicitat pe specialiștii în operații psihologice

Ministrul Apărării, generalul (r) Nicolae Ionel Ciucă, i-a felicitat pe specialiștii de la Centrul de operații psihologice al Armatei, la împlinirea a 50 de ani de la înființarea acestei unități.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

22.12.2019 - 17:11

În ultimele două decenii, specialiștii în operații psihologice din cadrul Armatei Române au executat misiuni în teatrele de operaţii din Balcani de Vest, Irak şi Afganistan.

"Experiența dobândită în ultimele două decenii în misiunile executate în teatrele de operaţii din Balcani de Vest, Irak şi Afganistan îi așează pe acești specialiști în rândul profesioniștilor. În discuțiile pe care le-am avut de-a lungul timpului, cu aliați și parteneri, nu au lipsit aprecierile la adresa militarilor români!", subliniază ministrul Nicolae Ciucă într-un mesaj postat pe Facebook.

La ceremonia dedicată aniversării Centrului de operații psihologice, alături de ministrul Apărării s-a aflat și șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu.

Comentarii