Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Tineretului şi Sportului: Zsolt Torok a murit acolo unde era lumea lui

Ministerul Tineretului şi Sportului a transmis, sâmbătă seară, condoleanţe familiei alpinistului Zsolt Torok despre care spune că ”a murit acolo unde era lumea lui şi unde îşi trăia cea mai mare parte a vieţii, pe culmile muntelui”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.08.2019 - 21:08

”Lumea sportului românesc deplânge dispariţia unuia dintre cei mai importanţi performeri ai alpinismului românesc”, au transmis reprezentanţii Ministerului.

”Lumea sportului românesc deplânge dispariţia unuia dintre cei mai importanţi performeri ai alpinismului românesc, Zsolt Torok. Autor al celei mai valoroase performanţe ale anului 2018 pentru alpinismul românesc, când a reuşit ascensiunea pe masivul Pumori (7161 m) din Hymalaia, unde a deschis un traseu în premieră mondială, Zsolt Torok a murit acolo unde era lumea lui şi unde îşi trăia cea mai mare parte a vieţii, pe culmile muntelui”, a transmis, sâmbătă seară, Ministerul Tineretului şi Sportului.

Reprezentanţii instituţie au precizat că, în urmă cu doar câteva luni, alpinistul primise titlul de ”Maestru Emerit al Sportului”.

”Condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor care l-au cunoscut”, au mai transmis reprezentanţii Ministerului.

Cunoscutul alpinist arădean Zsolt Torok a murit, sâmbătă, în Munţii Făgăraş, trupul său fiind găsit în apropiere de Vârful Negoiu.

Comentarii