Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Justiției organizează audierile procurorilor pentru ocuparea posturilor vacante

Ministerul Justiției organizează în perioada 14-17 ianuarie 2020 audierile din cadrul selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducere.

Share

Rl online 0 comentarii

14.01.2020 - 16:32

Este vorba despre funcțiile: Procuror  general al  Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție și Procuror șef  al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, scrie un comunicat remis de Ministerul Justiției.

În urma comunicărilor primite de la CSM, INM și ASE, membrii Comisiei de interviu sunt:

·         procuror Remus Damian Budăi (desemnat de secția de procurori a CSM);

·         judecator Ioana Bogdan (desemnată de INM);

·         psiholog Marius Babici (desemnat de CSM);

·         prof. univ. dr. Răzvan Cătălin Dobrea (desemnat de rectorul ASE).

Din partea Ministerului Justiției fac parte din Comisie:

·         Lidia Barac, Secretar de Stat

·        avocat Ștefan Ciurescu, consilier al Ministrului Justiției

·        Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției (președintele Comisiei).

Audierea candidaților se transmite în direct, audio-video, pe http://www.just.ro/audierile-din-cadrul-selectiei-procurorilor-in-vederea-efectuarii-propunerilor-de-numire-pentru-ocuparea-functiilor-vacante-de-conducere-procuror-general-al-parchetului-de-pe-langa-iccj-procuror-s/, începând cu data de marți, 14.01.2019.

Citește totul despre:

Comentarii