Ministerul Educației numără din nou tabletele și computerele lipsă din școli

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a solicitat reactualizarea situațiilor privind necesarul de aparatură tehnică conectată la internet pentru desfășurarea orelor în sistem online.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.12.2020 - 15:23

Ministerul Educației face un nou recensământ privind numărul de tablete școlare și computere ce trebuie să ajungă rapid la elevii care nu dețin astfel de aparatură tehnică fără de care nu pot participa la lecțiile desfășurate în regim online.

„Este esenţială o radiografie reală a momentului în sistemul de învăţământ precum şi o informare corectă şi completă din perspectiva educaţiei pentru sănătate/campaniei de vaccinare.”, a transmis miercuri Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Ministerul Educației intenționează astfel să centralizeze datele disponibile la nivelul Inspectoratelor Școlare Județene privind tabletele și computerele achiziționate de către Minister și trimise școlilor din teritoriu dar să afle și câte aparate tehnice au fost cumpărate de autoritățile locale și distribuite în unitățile de învățământ pentru a stabili câte mai trebuie cumpărate în perioada următoare.

Comentarii