Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Apărării a cumpărat servicii de reparare şi întreţinere de 1,75 milioane de lei

Ministerul Apărării, prin Unitatea Militară 02415 din Bucureşti, a cumpărat servicii de reparare şi întreţinere a centralelor telefonice interne, de la RCS&RDS, în valoare de 1,75 milioane de lei (370.000 euro), fără TVA, potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Share

Rl online 0 comentarii

28.10.2018 - 10:13

Achiziţia a fost efectuată prin încheierea unui acord cadru pe o durată de trei ani.

Valoarea estimată iniţial a contractului, de 3,57 milioane de lei (760.000 euro), fără TVA, era de peste două ori mai mare decât valoarea finală.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar contractul nu va putea fi subcontractat.

Numărul de oferte primite de minister, în cadrul licitaţiei, a fost de trei, din care doar două au fost admisibile.

Comentarii