9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiMilitarul, care şi-a aruncat casa în aer, a murit

Militarul, care şi-a aruncat casa în aer, a murit

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Camelia Strugari, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul de 50 de ani, care a ajuns în comă la spital după ce s-a aruncat de la etajul patru, a murit în timpul nopţii.

„Bărbatul de 50 de ani a decedat în noaptea de miercuri spre joi. Acesta a ajuns la spital în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale şi de bazin şi cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălţime. Bărbatul era în şoc hemoragic, în comă profundă şi a fost intubate, însă a decedat în cursul nopţii”, a spus Strugari.

Potrivit acesteia, pompierul rănit a rămas internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, acesta fiind diagnosticat cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii şi plăgi, suferite în urma exploziei din bloc. Bărbatul este în stare stabilă.

De asemenea, femeia de 43 de ani, de profesie poliţist, soţia bărbatului care s-a aruncat de la etaj, a fost externată în cursul nopţii, neavând răni grave.

Poliţiştii au dechis un dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere.

Un bărbat de 50 de ani, militar, a încercat să se sinucidă, miercuri seara, şi s-a aruncat de la etajul IV. Acesta a improvizat, înainte de a comite acest gest, o instalaţie explozivă pentru a-şi răni sau chiar omorî concubina şi fiica în momentul în care cele două urmau să intre în apartamentul în care locuiau.

Surse din anchetă au precizat că iubita bărbatului este poliţistă şi a fost plecată în concediu cu fiica lor în vârstă de 17 ani. Miercuri, cele două s-au întors acasă din vacanţă şi, în momentul în care s-au apropiat de bloc, bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a aruncat de la etajul patru al apartamentului în care locuiau cu chirie, strigând “Adio iubito”!

După incident, fiica celor doi a încercat să a ajungă în apartament, însă nu a putut deschide uşa. După ce a forţat-o, a văzut nişte fire întinse în apartament, astfel că şi-a dat seama de faptul că ceva nu este în regulă şi a încercat să fugă. Câteva clipe mai târziu, apartamentul a explodat. Fata a reuşit să scapte nevătămată din explozia pusă la cale de tatăl ei pentru a se răzbuna.

Cele mai citite

BEC a admis constituirea alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale și europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis, marţi, protocolul de constituire a alianţei electorale PSD - PNL. Decizia a fost publicată pe site-ul BEC. „Ca urmare a...

Se schimbă legea creditelor. Dobânzile nu pot fi mai mult decât dublul sumei împrumutate

Legea care plafonează dobânzile practicate de instituțiile financiare nonbancare și limitează creanțele pe care le solicită recuperatorii a fost votată azi în plenul Camerei...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă