Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mii de locuitori dintr-un municipiu au rămas fără apă rece

Peste 10.000 de persoane din Galaţi au rămas, miercuri, fără apă rece, din cauza unei lucrări pentru cuplarea unei conducte. Societatea care furnizează acest serviciu în oraş a anunţat că pune la dispoziţia celor afectaţi o cisternă cu apă, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.11.2018 - 10:48

În Galaţi au loc, miercuri, lucrările de reabilitare a unei magistrale de apă, iar din această cauză apa rece va fi oprită timp de 16 ore. De dimineaţă până la miezul nopţii, peste 10.000 de gălăţeni rămân fără apă rece.

„În cadrul lucrărilor de investiţii executate de Primăria Municipiului Galaţi, lucrări care fac parte dinobiectivul de investiţii “Modernizare str. Basarabiei” - Reabilitare infrastructură transport inclusiv Viaducte axa E-V, intrări în Galati, tronson strada Traian – strada Mihai Bravu”, în data de 7 noiembrie (…) va executa dezafectarea provizoratului Dn 300 PEHD şi cuplarea conductei de fontă Dn 600 mm (…). Pentru execuţia acestor lucrări, s-a solicitat sistarea apei, lucrările fiind imposibil de executat în alte condiţii”, au anunţat reprezentanţii societăţii Apă Canal.

Afectate de măsura de sistare a furnizării apei reci sunt peste 10.000 de gălăţeni, zeci de societăţi comerciale şi instituţii din Galaţi, printre acestea fiind şantierul naval Damen, Poşta, Gara şi Regionala CFR, Parcul Industrial, Zona Liberă şi Portul Bazinul Nou.

În perioada în care nu va fi apă rece la robinete, societatea Apă Canal pune la dispoziţie o cisternă cu apă, cererile putând fi făcute la dispeceratul companiei.

Comentarii

loading...