Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Şora: Fiecare vot contează şi om cu om putem schimba o ţară

Mihai Şora a transmis un mesaj audio pe Facebook în care îndeamnă oamenii să meargă la vot, pentru că om cu om pot schimba ţara.

Share

Rl online 0 comentarii

23.05.2019 - 19:47

„Dragi prieteni, ne aşteaptă zile aspre, apăsătoare, în care va trebui să căutăm în noi înşine, să găsim şi să folosim toate resursele de vrednicie şi însufleţire. Fiecare vot contează şi om cu om putem schimba o ţară, o putem ridica din necazurile în care astăzi se zbate. Destinul României este un destin european, iar Europa nu înseamnă un construct birocratic, nu înseamnă un experiment social. Europa nu este o vorbă-n vânt, după cum nu este, nu poate fi una fără noimă ori fără greutate. Europa are chipul nostru – al meu, al tău, al bucuriei. Europa suntem noi”, afirmă Mihai Şora.

Comentarii

loading...