4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiMezei după ieșirea de la DNA: Am spus tot autorităților, am încredere...

Mezei după ieșirea de la DNA: Am spus tot autorităților, am încredere în instituții.

Fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei a fost audiată, luni, la Direcția Națională Anticorupție în calitate de martor în dosarul de abuz în serviciu care îl vizează pe Minstrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

„E rolul autorităților să stabilească adevărul. Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în Tarom. Tarom este a doua mea familie. Dl Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional e de a livra o strategie pentru Tarom pe termen lung, iar eu l-am crezut pe dl Cuc că putea construi așa ceva împreună. În rest nu aș mai vrea să declar nimic. Nu mai spun nimic, am spus tot autorităților, am încredere în instituțiile democrației românești”, a declarat Mădălina Mezei la ieșirea de la DNA.

Mezei a dezvăluit că Răzvan Cuc i-ar fi cerut să țină mai multe curse Tarom la sol pentru ca deputați și senatori să nu ajungă la votarea moțiunii de cenzură.

Mezei a confirmat că are calitate de martor într-un dosar DNA pe abuz în serviciu legat de Ministerul Transporturilor.

Într-o conferință de presă, vineri, 18 octombrie 2019, în fața sediului Tarom, aceasta a relatat cum a fost discuția în care ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol aeronave cu care urmau să vină parlamentarii la votarea moțiunii de cenzură.

 

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a recunoscut, vineri, într-o conferință de presă, că s-a întâlnit cu Mădălina Mezei, fosta șefă Tarom, în seara de dinaintea moțiunii de cenzură, pe stradă, dar că discuția a avut loc la solicitarea acesteia și că nu i-a cerut să oprească la sol curse ale Tarom. Cuc spune totuși că a întrebat-o ce parlamentari vin în ziua moțiunii cu aeronavele Tarom.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă