Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Metrorex, contract de 14,8 milioane euro

Metrorex a anunţat, luni, că a fost publicat în platforma SICAP, anunţul de participare pentru achiziţia de servicii de proiectare şi asistenţă tehnică pentru Magistrala 5, contract estimat la 70 milioane lei (14,8 milioane euro), fără TVA.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2019 - 18:32

Anunţul vizează procedura de atribuire a contractului de achiziţie sectorială pentru servicii de proiectare şi asistenţă tehnică aferent Magistralei 5 de metrou, Drumul Taberei – Pantelimon, secţiunea Eroilor (PS Operă) – Piaţa Iancului.

Compania a anunţat că se va aplica procedura de licitaţie restrânsă, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 august. Durata estimată pentru executarea contractului este de 60 de luni de la data atribuirii acestuia.

Proiectul este finanţat din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Secţiunea Eroilor – Piaţa Iancului aferentă Magistralei 5 de metrou va avea 4,5 kilometri şi 6 staţii respectiv Haşdeu, Cişmigiu, Universitate, Calea Moşilor, Traian, Piaţa Iancului.

Comentarii