Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Metode staliniste, la DNA Oradea

Nela Secară din Oradea a fost îmbolnăvită de cancer în urma abuzurilor din ancheta penală făcută de procurorul Cristian Ardelean, locotonentul lui Ciprian Man de la DNA Oradea, susține Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 18.01.2019 - 12:59

“Obiectivul acelei anchete făcute de proc. Ardelean, care în prezenta INCA e la DNA Oradea, a fost să o transforme pe Nela Secară în denunțător mincinos pentru a-i putea lua pe o serie de judecători de la Tribunalul Bihor și Curtea de Apel Oradea. Ca să o poată lua pe Nela Secară, proc. Ardelean a apelat la o altă persoană, aflată în arest pentru o serie de infracțiuni, să facă denunț mincinos împotriva lui Secară. Această tehnică stalinistă a fost aplicată peste tot în România de procurori în cârdășie cu ofițeri SRI. Foarte mulți ani de pușcărie e prea mică pedeapsă pentru acești nemernici”, a scris Terhes pe Facebook.

Comentarii

loading...