Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prognoza meteo: Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie

ANM informează că vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie. În regiunile estice, sud-estice, precum şi în zonele depresionare, cerul va prezenta unele înnorări şi la începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului, local va fi ceaţă.

Share

Carla Popa 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2016 - 22:08

ANM informează că vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie. În regiunile estice, sud-estice, precum şi în zonele depresionare, cerul va prezenta unele înnorări şi la începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului, local va fi ceaţă.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin seara şi noaptea, iar ceaţă se va forma izolat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 3 grade în estul Transilvaniei şi 16 grade pe litoral.

Şi La Bucureşti, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, dar noaptea va creşte probabilitatea de formare a ceţii sau a norilor joşi. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Citește totul despre:

Comentarii