Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vine gerul. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Vremea va continua să se răcească în toată ţara, iar mercurul termometrelor va coborî, noaptea, până la minus 14 - minus 12 grade Celsius, iar ziua nu va urca mai mult de 5 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Share

Mara Ivanov 0 comentarii

29.12.2016 - 07:15

Vremea va continua să se răcească în toată ţara, iar mercurul termometrelor va coborî, noaptea, până la minus 14 - minus 12 grade Celsius, iar ziua nu va urca mai mult de 5 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

JOI ÎN ŢARĂ

Procesul de răcire va continua astfel încât în cea mai mare parte a ţării valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice sfârşitului de an, iar noaptea va fi ger mai ales în nord-vest şi centru. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în jumătatea de est a teritoriului şi la munte, unde local şi temporar va ninge slab. Vântul va continua să prezinte intensificări în zona montană, viscolind şi spulberând zăpada, dar şi în Moldova, Bărăgan, Dobrogea, iar izolat şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei şi 5 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -12 şi -2 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -15 grade. Noaptea, în vestul şi centrul ţării, izolat vor fi condiţii de ceaţă şi chiciură.

JOI LA BUCUREŞTI:

Vremea va deveni rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi doar trecător vor fi condiţii de fulguială. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

VINERI ÎN ŢARĂ 

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, geroasă dimineaţa şi noaptea îndeosebi în nordul şi centrul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 şi 3 grade, iar cele minime între -14 şi -3 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice şi sud-estice, unde local va ninge slab. Vântul va avea intensificări la munte, dar cu precădere în cursul zilei şi în Moldova, Muntenia şi Dobrogea. Dimineaţa şi mai ales noaptea, în regiunile intracarpatice se va semnala ceaţă şi chiciură.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...