15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialTemperaturile sunt mai ridicate decât cele normale. Prognoza meteo pentru joi şi...

Temperaturile sunt mai ridicate decât cele normale. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Meteorologii spun că temperaturile vor fi ceva mai ridicate decât norma termică a perioadei, dar va fi în continuare frig. Dimineața va fi ceață în zonele joase.

JOI ÎN ŢARĂ

În zonele de deal şi de munte, cerul va fi variabil la senin, iar la amiază se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele normale la această dată. În zonele joase, cu precădere din vestul, sudul, sud-estul şi centrul ţării se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, iar vremea se va menţine relativ rece şi pe parcursul zilei. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, mai ridicate în Dealurile Subcarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -16 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 0 grade în Dealurile de Vest.

JOI LA BUCUREŞTI

Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade, iar cea minimă va fi de -6…-5 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, spre -8…-9 grade.

VINERI ÎN ŢARĂ 

Vremea va fi în general frumoasă la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult noros, pe arii restrânse se va semnala ceaţă, în special dimineaţa şi noaptea şi izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, burniţă sau fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare pe crestele montane înalte, iar în a doua parte a intervalului şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă