METEO. Cum va fi vremea în weekend. În București, sunt așteptate furtuni

Administrația Națională de Meteorologie informează că, în weekend, vremea va deveni în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi noaptea.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

20.05.2017 - 09:16

Administrația Națională de Meteorologie informează că, în weekend, vremea va deveni în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi noaptea.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi mai ales noaptea, când vor fi averse şi se pot semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

În țară, vor fi averse şi se vor semnala descărcări electrice şi intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie în estul, centrul şi sudul ţării, precum şi în zonele de munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 19 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea vestică, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei şi în jurul a 15 grade în regiunile sud-vestice.

Duminică, în țară, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, însoţite de descărcări electrice în jumătatea de sud-est a ţării, la deal şi munte, iar spre seară şi noaptea, local şi în celelalte regiuni. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Pe crestele montane, în general la peste 1900 m, trecător vor fi posibile precipitaţii mixte. În cursul zilei, temporar, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a teritoriului, iar noaptea va slăbi din intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15...16 grade pe litoral şi 25...26 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra între 6 şi 14 grade.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...